https://lkairfieldbg.com/wp-content/uploads/2023/06/Clouds_115.png

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Уважаеми потребители,

Ние, „ЛК ЕЪР“ ООД уважаваме Вашата лична сфера, ето защо сигурността и поверителността на вашите лични данни са изключително важни за нас. Отговорно взимаме всички мерки да съхраним вашите данни, предоставени при посещение на нашия сайт „Летище Ихтиман“, с уеб адрес www.lkairfieldbg.com.

Съставена в съответствие с новите европейски правила и изисквания по Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните), Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му, настоящата декларация има за цел да Ви даде информация относно това:

 • Какви лични данни събираме
 • Как използваме предоставените данни
 • Как съхраняваме предоставените данни
 • Възможностите за избор, които ви предлагаме, включително как да осъществявате достъп до информацията и да я актуализирате
 • Данни за нашата фирма и как да се свържете с нас, в случай че имате въпроси относно Вашите лични данни

Всеки път, когато използвате уебсайта www.lkairfieldbg.com, ще бъдете обвързани с настоящата политика за поверителност, и всеки път, когато го използвате, трябва да потвърждавате съгласието си с нея. Ако не сте съгласни, моля не използвайте този сайт.

Информация за нас:
Наименование на доставчика: „ЛК ЕЪР“ ООД
Седалище: България, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Миджур 4
Адрес за упражняване на дейността, контакт, отправяне на жалби от потребители и рекламации: България, село Черньово, летище Ихтиман
Управител: Анастасия Кирилова Цветкова
Моб.: +359 878 373 511
Имейл: office@lkairfieldbg.com
Уеб сайт: https://lkairfieldbg.com
Вписване в публични регистри: ЕИК 206402837
Регистрация по ЗДД № BG 206402837

Орган за защита на данните:
Комисия за защита на личните данни
Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 915 35 18
Email: kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основни принципи на нашата политика за поверителност:

 • „ЛК ЕЪР“ ООД винaги щe ce гpижи Baшaтa инфopмaция дa бъдe oбpaбoтвaнa в cъoтвeтcтвиe c нacтoящaтa пoлитиĸa зa пoвepитeлнocт и пpилoжимoтo зaĸoнoдaтeлcтвo зa зaщитa нa дaннитe. Всички наши служители са се зъдължили да спазват разпоредбите и указанията за защита, сигурност и тайна на личните данни.
 • Ние ще използваме вашите данни, за да Ви предоставим необходимата информация или услугите / продуктите, които сте заявили от нас.
 • Ще споделяме Ваши данни с други компании, само когато това е необходимо, и до нужната степен, за да Ви предоставим услугите / продуктите, които сте заявили.
 • Споделяме минимално количество информация за съответната цел. Тези компании, с които споделяме информацията Ви, не могат да я използват, продават и предоставят на трети страни.
 • Няма да споделяме и/или продаваме Вашата информация на никого по никаква друга причина или с друга цел.

Какви лични данни събираме

За да можем да Ви предоставим информация или услугите / продуктите, които сте заявили от нас, Вие ни предоставяте следните данни, спадащи към категорията „обикновени“ лични данни:

 • Име и фамилия
 • Телефон за връзка
 • Имейл адрес

Тези данни са абсолютно необходими за предоставяне на информация или услуги / продукти. Липсата на който и да е от горепосочените елементи, води до невъзможност на изпълнение.

Как използваме предоставените данни

 • Име и фамилия – необходими за идентифициране на получателя на информацията или услугите / продуктите.
 • Имейл адрес – необходим , за да изпратим информация относно ваше запитване.
 • Телефон за връзка – използваме в случай на нужда от допълнителни уточнения по направено запитване.
 • По този начин Вие можете активно да участвате в определянето на часа и датата за изпълнение на заявените услуги / продукти.
 • IP адрес – В допълнение към информацията, която Вие ни предоставяте чрез регистрация или влизане като гост на нашата платформа, ние също така събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти.

За да функционира правилно уебсайтът  www.lkairfieldbg.com, ние използваме следните автоматични програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и да анализират Вашето поведение при престоя на уебстраниците, без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics и Facebook.

Информацията, която събираме (статистика за трафика на уебсайта – общи посещения, средно време на сайта и степен на отпадане, информация как хората намират сайта ни и как се ангажират с него) ни помага да правим анализ на употребата на нашия сайт и след това да го оптимизираме като съдържание и функционалност, за да направим Вашето посещение по-последователно и удобно.

Сайтът има активирана функция IP-анонимизацията (за Google Analytics) за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google.

Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър. Обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт.

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Как съхраняваме предоставените данни

Наш ангажимент е да се грижим за сигурността на събраната от Вас информация. Ние предприемаме разумни мерки, включващи административни, технически и физически процедури, за да защитаваме Вашата информация от загуба, кражба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, промяна и унищожаване.

Когато влезете в нашия сайт, цялата комуникация в Интернет се защитава посредством Secure Socket Layer (SSL) технология за криптиране на информация с висока степен на сигурност. Протоколът осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител).

Вашите лични данни като име, адрес, телефон достигат нашия сървър в неразбираем за неупълномощени лица код. Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.
Това, че данните Ви се предават кодирано, може да разберете от изображението на катинар в  статус-линия на Вашия браузър непосредствено преди името на сайта ни.

Право на информация

Вие имате право винаги да преглеждате личната информация, която съхраняваме за Вас.
Може да поискате преглеждане на Вашите лични данни чрез имейл до нас на имейл адрес: office@lkairfieldbg.com и тема на съобщението: „Заявка за лична информация“, за да ускорите процеса.

Право на отказ и изтриване на данни („правото да бъдеш забравен“).

Потребителят има право да оттегли своето съгласие по всяко време, във всеки един момент или като изпрати своето желание за оттегляне на съгласие по имейл на office@lkairfieldbg.com и тема на съобщението: „Оттегляне на съгласие за обработка на лични данни“.

Правото на изтриване (или “правото да бъдеш забравен”) дава възможност, когато потребителят на данни не желае данните му да бъдат обработвани и не съществуват законни основания за тяхното съхранение, да поиска те да бъдат заличени при едно от следните основания:

 • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
 • субектът на данните оттегля своето съгласие, върху което се основава обработването на данните;
 • субектът на данни възразява срещу обработването и няма преимуществено законово основание за продължаване на обработването;
 • личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
 • личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение.

Bpъзĸи ĸъм дpyги caйтoвe

Указанията за защита на личните данни важат само за нашия уеб сайт www.lkairfieldbg.com.
Сайтът www.lkairfieldbg.com съдържа линкове и към други уеб страници.
Ако сте последвали връзка от нашия сайт съм сайтове на трети страни, които не са собственост на „ЛК ЕЪР“ ООД, имайте предвид, че те имат собствена Политика за поверителност, с която трябва да се запознаете преди да предоставите вашите лични данни. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени.

Оттегляне и неприемане на тази Декларация за поверителност 

В случай, че не сте съгласни с тази Декларация за поверителност, ние сме длъжни да прекратим взаимоотношенията между Вас и „ЛК ЕЪР“ ООД и Вашите лични данни ще бъдат изтрити.